Instruktörer – SSS Juniorkommitté 

Vilka är SSS Juniorkommitté? 

Stockholms Segelsällskaps Juniorkommitté har som huvuduppgift att bedriva seglarläger för barn och ungdomar på Rastaholm. Juniorkommittén består av ett 30-tal hängivna instruktörer där många också seglat på Rastaholm som barn.

Vi som jobbar på Rasta nu är ett väldigt sammansvetsat och samspelt gäng där alla av de rutinerade ledarna vet precis hur saker fungerar och vad som gör ett bra läger och vi välkomnar alla nya ledare med öppna armar och engagemang.

Under fyra lägerveckor per sommar tar vi sammanlagt emot omkring 100-120 barn och ungdomar som får lära sig att segla båttyperna optimist, laser och tvåkrona. Lägren finns för juniorernas skull, och det lägger vi oerhörd stolthet i och vi engagerar oss dag och natt för att varje läger ska bli det bästa lägret som någonsin gjorts.

Vårt engagemang hade aldrig gått utan en god stämning i ledargruppen, lagom arbetsfördelning mellan ledare, och att vi får hålla på med de bus och lekar och traditioner som är det som gör Rastaholm till vårt och till något alldeles, alldeles speciellt.

Information om hur du blir aspirant hos oss kommer upp efter sista sommarlägret! 

Vi ses på havet! /Ledarna på Rastaholms Seglarläger 

 

Share This