Instruktörer

Utgångspunkten hos samtliga av våra tränare och instruktörer är att att alla deltagare ska få en bra utvecklingsplattform och få möjlighet att växa i sig själv. Detta händer bara om man trivs och har roligt, och därför är detta vårt främsta mål på träningarna. Ambitioner ska mötas upp och realiseras i realistiska och långsiktiga mål. Vi vill verka som förebilder för barn där engagemang och säkerhet är centralt.

Jonathan Åhlander Huvudtränare

Jonathan älskar det här med frisk luft och seglar och skidar så mycket det går. Jonathan är även klasstränare i Zoom 8 förbundet. Hans främsta uppdrag i klubben är att hålla övergripnade koll på träningen och såklart drilla våra fortsättningsseglare.

Teodor Westermark

En stark kappseglare inom Laser. Teo är tränare för vuxenkurserna i C55 sedan tre år tillbaka. En av de seglare som tävlat för SSS längst: först i Optimist, vidare i Zoom8 och idag i Laser. Utanför jobbet läser han sista året på gymnasiet.

Linnea Lundberg

Linnea började segla hos oss nyligen för egen vinning, men tidigt stod det klart att Linnea hade mer att ge än och träna själv. I samma veva som hon började träna så började hon tävla i Laser Radial, och hon utvecklas i rasande takt till en av våra starka Laser-seglare. Linnea sköter träningen i Bergvikshamn tillsammans med Oscar och Calvin. 

Calvin Nass

Även Calvin är en av våra starkaste Laser-seglare. Med både kappseglingsbakgrund och fler års erfarenhet som tränare och instruktör. Calvin hanterar både barn- och ungdomsträning samt vuxenkurser i C55. Calvin är en teoretiskt lagd kille som alltid är pepp på att segla!

Calle Jr Johansson

Född in i kölbåtskappsegling med ett bra öga för pedagogik. Calle valde tidigt att segla med besättning – 420, 470 och sen vidare i kölbåt i alla dess former. Bäst beskriver man Calle Jr som det gyllene snittet mellan vinnarskalle och att alltid ha kul. 

Fanny Bergqvist

Driver optimistgruppen tillsammans med Calle Jr. Vi hittade Fanny på Lidingö där hon skötte deras optimistgrupp med bravur. Fanny är en lugn och stabil tjej som motiverat och utvecklat unga seglare att hitta och hantera tekniken i båten för att vidare gå på kappseglingsbiten.

Oscar Demselius

Nyligen klar med studenten är Oscar en ung kille som brinner för både segling och klättring. Därav blir Oscar det naturliga valet som instruktör i vinter när vår fysträning kommer bestå utav just klättring. Oscar är en stöttepelare i Bergvikshamn, och har också jobbat på vår klubbholme Rastaholm på våra sommarläger.

Axel Heilborn

Efter flera års erfarenhet som lägerchef ute på vår klubbholme Rastaholm är Axel nu en del av vårt instruktörsgäng i Västerbrohamnen där han som erfaren instruktör och seglare sköter C55-träningen. När Axel inte seglar så studerar han maskinteknik på KTH.

 

 

Share This