Eskader

Välkommen till SSS årliga eskader!

SSS eskader sommaren 2017 går till Öland. Vi träffas i Sörviken på den södra delen av Fifång tisdagen den 11 juli senast kl. 14. Målet för eskadern är Byxelkrok på Norra Öland dit vi räknar med att ankomma den 18 juli. Den 19 juli gör vi en utflykt med passbåt till den spännande ön Blå Jungfrun i Kalmarsund. På kvällen avslutar vi eskadern med gemensam middag. Den totala sträckan mellan Fifång och Byxelkrok är ca 120 NM vilket innebär att vi gott om tid för trevliga aktiviteter som sol, bad, grillning. Vi har ingen fast plan för vilka stopp vi gör under eskadern utan det bestämmer vi på dom gemensamma skepparmötena. Seglingen tillbaka till Stockholm sker på egen hand eller tillsammans för dom som vill.

Praktisk information

Det finns plats för 10 båtar i eskadern.

Priset per båt med 2 vuxna är 2000 SEK, i priset ingår 3 nätter i gästhamn och avslutsmiddag. Barn under 15 år är kostnadsfritt. Är man fler än två vuxna tillkommer 500 SEK per vuxen. Utflykten till Blå Jungfrun kostar 280 SEK/vuxen och 140 SEK för barn mellan 7–15 år (2016 års priser) och den ingår inte i eskaderavgiften. Tala om när du anmäler dig om du vill följa med på utflykten.

Sista anmälningsdag är 31 Mars.

Anmälningsavgift 500 SEK.

Om du tycker att det låter trevligt att segla eskader och vill veta mer så är du välkommen på informationsträffen torsdagen den 23/2 klockan 19:00 i Gula Villan på Bergviksvarvet.

 

 

 

Share This