Rastaholms Värdshus och Gästhamn

Värdshus, vandrarhem och gästhamn

På hemtrevliga Rastaholms värdshus kan du äta och dricka i en miljö med anor från 1930-talet. Värdshuset har en rustik och charmig inredning med inslag av segling och hav. Utsikten är storslagen över Mälaren och Björkfjärden, och det sägs att den bästa solnedgången på östkusten går att finna på Rastaholm.

Boende och event

Rastaholms värdshus drivs sedan säsongen 2023 av Lukas Deurloo som även sköter gästhamnn. Utöver restaurangen erbjuds även konferens- och bröllopspaket, och även andra arrangemang såsom födelsedagsfirande, fest och dop m.m.

I anslutning till värdshuset ligger vandrarhemmet som är öppet året runt. Vandrarhemmet är Ekerös mest prisvärda boende där ni bor naturskönt med Mälaren som närmaste granne. Nästan alla rum har handfat på rummet och i korridoren finns delad dusch och toalett. Dessutom finns ett kök för självhushåll och vardagsrum med TV.

Vandrarhemmet är perfekt för dig som gärna vill vara ute och motionera eller bara strosa omkring. Om man vill grilla i solnedgången finns en utmärkt grillplats vid strandkanten att låna.

Dessutom finns en bastu med egen badbrygga att hyra.

Bokning och kontakt

Besök gärna värdshusets hemsida här. Det går också att kontakta värdshuset på telefonnummer 08-560 230 70, eller mejla:

Bord & rum: boka@rastaholm.com
Hamn- och ställplatsfrågor: hamn@rastaholm.com
Bröllop/Fest/Konferens: event@rastaholm.com
Övriga frågor: info@rastaholm.com