Besök på Gransegels loft

Hej alla seglarvänner i SSS!

Efter förra årets uppskattade besök har vi återigen glädjen att meddela att det finns en unik möjlighet att besöka Gransegels loft, där segel tillverkas, och få en rundtur på Benns Mast & Rigg. Vi kommer också att få lyssna till ett föredrag om rigg och segel. Antalet platser är begränsat till 50 personer och anmälan sker enligt principen ”Först till kvarn”. Om du är intresserad av att delta i detta spännande studiebesök, var vänlig och anmäl ditt intresse så snart som möjligt för att säkra din plats!

När: 5 mars 2024 kl. 18.30 (Gransegel öppnar upp sin shop 1 tim innan start, kl. 17.30, och för SSS medlemmar kommer det finnas möjlighet att köpa varor till ett attraktivt pris.
Var: Gransegel på Prästkragens väg 20 i Saltsjö-Boo. Man tar sig dit för egen maskin. Fika kommer att finnas på plats.
50 platser, först till kvarn! Sista anmälningsdag 1 mars.
Anmälan via länken här

Intresseförfrågan

Gransegel har lämnat ett erbjudande om besiktning och inställning av rigg under våren 2024. Vi planerar att ha en dag på Bergvik och en dag på Rastaholm. Erbjudandet gäller om vi har minst 10 intresserade båtar på plats, och kostnaden kommer vara 1 000 kr per båt. Vi skickar därför ut denna intresseförfrågan för att se om vi har tillräckligt med intresserade båtar i SSS. Observera att detta inte är en bindande anmälan utan snarare en undersökning av intresset för detta erbjudande. Vi ser fram emot att höra från er och förhoppningsvis få möjligheten att hjälpa till att förbereda era båtar inför säsongen!

Intresseanmälan sker via länken ovan. Klicka i det alternativ där du har din varvsplats.

Med vänliga hälsningar
Hans Jonasson
Klubbmästare

Alla nyheter