Tack för i höst!

Wow! Vilken höst vi har haft, mycket segling och fulla seglingsgrupper med glada seglare. Vi ser fram emot att få se er igen till våren!

Vi som anordnar och driver träningsverksamheten i Västerbron och i Bergvik söker alltid efter peppade och taggade föräldrar och juniorer som vill hjälpa till med stort och smått i klubben. Vi är helt beroende av er hjälp, och är vi fler så kan vi också göra mer kul både på vatten och land.

Om du känner manad att hänga med ner på klubben så är det bara att dyka upp och hugga i, men du kan också mejla oss på traning@stockholmssegelsallskap.se.

Ha en härlig höst och vinter! ?❄️☀️

Inget att göra i helgen?

Vi har platser kvar på vår helgkurs som går nu i helgen 17-18/8. Kursen är för dig som är vuxen nybörjare, inga förkunskaper behövs.

Vi ses klockan 09:00 i Västerbrohamnen på lördagen, vi seglar C55 hela dagen och äter medhavd lunch. Avslutning runt klockan 16 på söndagen.

Välkommen med din anmälan!

Bergviksdagen 25 maj

Öppet Hus i Bergvikshamnen den 25 maj 2019!

Seglingssektionen välkomnar alla till vår hamn i Bromma för att prova segling i olika jollar eller att ta chansen att vara med en rolig sprint-cup i flermansjollar.

Vi kommer även ha grillen igång och erbjuda hamburgare och dryck!

Program
10.00                            Anmälan
11.00-13.00                  2-krona Sprint Cup
13.00-15.00                  Grillning och fika
Prova på seglingar
Prisutdelning

Välkomna!