Kallelse till Årsmöte

Bästa medlemmar!
På grund av rådande situation med pandemin (Covid19) har styrelsen fattat beslut om att årsmötet inte kommer att hållas på traditionellt sätt, istället kommer det hållas via e-postutskick precis som år 2020.
All information kring mötet samt alla årsmöteshandlingar finns på medlemssidan.

För styrelsen
Lars Nordfeldt, ordförande
Stockholms Segelsällskap
 

Nytt år i sikte!

Dom flesta av oss har sedan länge båten på land, vinterkonserverad och täckt. Året som gått har ställt annorlunda krav på oss alla och vi hoppas att detta är historia snart. Båtlivet har trots detta haft ett uppsving som få av oss trodde på i våras. Det är ju jättekul att så många upptäcker hur givande det är att vara ute på sjön! Det mesta av SSS verksamhet har genomförts detta år även om det anpassats för den rådande pandemin. Nu närmar sig helgerna med tid för vila och återhämtning. Efter nyår är det dags att planera för ett nytt båtår med vårrustning och fix med båten samt inte minst sommarens seglatser för segel eller motor.

Jag önskar er alla riktigt trevliga och avkopplande helger!

Lars Nordfeldt
Ordförande SSS

Information inför årsmöte

Kära SSS:are,

Vi är just nu inne i en väldigt osäker tid där det är oklart om vi kommer att kunna genomföra årsmötet 2020 som stadgarna föreskriver. Enligt stadgarna ska årsmöte hållas under mars, april eller maj månad. Styrelsen har därför fattat ett beslut om att planera för att årsmötet hålls utomhus tisdagen den 26 maj klockan 19:00 på Rastaholms varvsplan.

Årsmötet hålls endast om det går att genomföra på ett säkert sätt. Styrelsen kommer att följa myndigheternas rekommendationer och även tillämpa försiktighetsprincipen. Styrelsen kommer också att undersöka om det går att genomföra ett digitalt årsmöte som alternativ till att träffas fysiskt.

För styrelsen
Lars Nordfeldt, ordförande