Kustskepparintyg våren 2019

Erbjudande – Navigationskurser för medlemmar i Stockholms Segelsällskap

 

KUSTSKEPPARINTYG  VÅREN 2019

 

I samarbete med Stockholms Segelsällskap arrangerar Navigationsakademien utbildning för  Kustskepparintyg för klubbens medlemmar med familjer  (minimiålder 15 år) 

 

Kustskepparintyget är en påbyggnad  på Förarintyget och ger dig teoretiska kunskaper för färder utomskärs, samt i mörker och dimma.  Det ger dig också behörighet att föra större fritidsbåt s.k. skepp som är större än 12 x 4 m.   Godkänt Förarintyg är ett krav för att få skriva prov för Kustskeppare.         Dessutom finns krav på viss båtpraktik.

 

Vi följer Nämnden för Båtlivsutbildnings (NFB) kunskapskrav. Läs mer på www.batlivsutbildning.se

 

 

Kursupplägg

 

Helgkurs          Lördag-söndag 27-28 april

Tid:                     09.30 – 17.00

Lokal:                Klubbhuset i Västerbrohamnen

Pris:                    1.450:-  exkl. studiematerial

 

Studiematr:    Boken Navigation och Sjömanskap (Ekblad/Wallin), övningsbok, övningssjökort för Förarintyg samt Kustskeppare, passare, transportör och linjal kan köpas till för 830:- och levereras till kursen.  Det går utmärkt att  köpa delar av detta under kursen.  Om du redan har lärobok och bestick tillkommer endast 240:- för övningsbok och övningssjökort.

 

Prov:                  Efter genomförd kurs ordnar vi prov (ca 10 -20 dagar efter kursslut) med en förhörsförrättare från NFB .

En provavgift på 500:- (450:- för provet + 50:- för intygsbok, om du inte redan har denna) tillkommer och betalas till förhörsförrättaren vid provtillfället.

 

Intresseanmälan:  

 

Skicka intresseanmälan till kundtjanst@navigationsakademien.com  

Ange ”Kust SSS” samt namn, telefonnr och e-mailadress.  Ange också hur många i din familj som intresseanmälan avser.   Vi kan ta max 8 elever per kurs

 

Kontakta mig gärna om du har frågor om kursen.

 

Välkommen!

Anders Rude och Navigationsakademien

Tfn 073 985 78 90

www.navigationsakademien.com

Alla nyheter